Jump to content

Tragiczne zdjecia Snapchat

Barto0osz

Recommended Posts

Siema, przychodze z takim problem, podczas robienia zdjec na snapie telefonem mi 9 jakosc tych zdjec jest tragiczna, szczegolnie przy mniejszym swietle, ale tez czasami nawet przy bardzo dobrym, wyglada to tak: Celuje w cos focusem i wszystko sie wydaje w miare ok, po czym robie zdj i nagle to co widzilem przed chwila przed obiektywem, na ekranie po kliknieciu przycisku od robienia zdj, jakosc nagle sie zmienia w sekunde, widac ta zmiane, robi sie wszystko lekko zamazane, jakby zamglone, watpie zeby to byla wina snapa, bo w mi 6 nie mialem takiego problemu w ogole, wiec nw o co chodzi. Natomiast jak robie nim zdjecia zwyklym aparatem jest wszystko okej, chociaz przednia kamera daje wiele do zyczenia, zawsze wszystko rozmazuje jakby chciala "upiekszac" a wszystkie opcje z tym mam wylaczone, nie wiem co robic, a jest to dla mnie dosc irytujacy problem

• 3 weeks later...
  • 3 months later...

Mam to samo. Nie wiem od czego to zależy. Gdzie był kupiony telefon? Może coś z tym tropem. Strasznie mnie to denerwuje. Szukam może coś w ustawieniach aparatu. Jeżeli coś znajdę to dam znać ale nie mam pojęcia skąd takie proste problemy.