albercik83 Posted December 2, 2019 Share Posted December 2, 2019 (edited) Witam. Kupiłem rok temu transmiter roidmi 3s i wszystko było ok. Działał bez problemów. Jakieś 3 tyg temu zmieniłem telefon i nie mogę się połaczyć z transmiterem. Wcześniej miałem galaxy s7 edge a teram mam galaxy a50. Przy zmianie telefonu przerzucilem wszystkue dane ze starego do nowego telefonu aplikacją smart switch. Ustawienia bluetooth też przeszły. Nieststy pierwsze połączenie się nie udało więc usunąłem powiązanie żeby na nowo się połaczyć. Niestety wyskakuje komunikat błąd łącznenia i nie łączy się. Próbowałem na nowo aplikację wrzucić i się łączyć. Niestety brak powodzenia. Na innych telefonach łaczy się bez problemów. Dodam jeszcze że nowy telefon widzi urządzenie ale nie łaczy się. Nie mam już pomysłow. Proszę o pomoc Pozdrawiam Edit: Próbowałem zrobić aktualizację firmware urządzenia przez inny telefon aplikacją Mojietu ale nie da rady. Także nie wiem. Edited December 6, 2019 by albercik83 Link to comment Share on other sites More sharing options...
albercik83 Posted December 10, 2019 Author Share Posted December 10, 2019 Witam ponownie. Problem wciąż nie rozwiązany. Zastanawiam sie czy standard BT ma tu jakieś znaczenie. W telefonie mam 5.0 a w transmiterze jest 4.2. Czy przez ta różnicę sprzęt może być niekompatybilny z telefonem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
albercik83 Posted December 12, 2019 Author Share Posted December 12, 2019 Po raz kolejny witam. Zrobiłem upgrade firmware transmitera i wciąż nie łaczy się. Link to comment Share on other sites More sharing options...
[email protected] Posted July 5, 2020 Share Posted July 5, 2020 Witam. Mam dokładnie ten sam problem, zmiana telefonu, transmiter świeci jakby był sparowany. Nowy fon widzi transmiter w dostępnych w bluetooth ale się nie łączy... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts