Michal6776 Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 (edytowane) Witajcie! Szperam i szperam i widzę że telefony rosną jak komórki rakowe. Ja natomiast nie lubię telewizorów w kieszeni i telewizji też nie lubię, więc szukam czegoś zgrabnego, sprawnie działającego za pomocą jednej ręki i chodzi mi też w tym wszystkim o ponadprzeciętny aparat. No i ostatnio znalazłem Meizu m16x. Piękny model, prawie doskonały, ale nie ma tego świetnego niestety MIUI z którego korzystam lat już 6. I teraz kieruję swoje litery spod palców bezpośrednio w wasze pamięci - czy ktoś z Was zrobił dywersję i przejął to piękne ciało telefonu za pomocą ducha MIUI? Czy to jest możliwe? I jeśli tak, to jak to działa? Czekam na wasze wieści, gdyż Flyme jest do .... nawet się z niczym nie rymuje... Edytowane 28 Listopada 2019 przez Michal6776
mrosi Opublikowano 29 Listopada 2019 Opublikowano 29 Listopada 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi