Leance Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Witam, po aktualizacji do najnowszego MUI kilka dni później zacząłem mieć problemy z siecią. Czasami gubi mi zasięg. Jeśli znajduje to tylko 3g. Ale najistotniejszym problemem są nie działające dane mobilne. Wifi jest ok. APN jest skonfigurowany poprawnie, tak jak podaje moja sieć, virgin mobile. Tak dla telefonów xiaomi. Próbowałem usuwać, dodawać raz jeszcze ale bez rezultatu. Raz jak tylko wszedłem niby edytować jedno z pól po zapisaniu chwile działało po czym zgubił zasięg i nadal nie działa. Co poradzicie ?
RadolSzczecin Opublikowano 28 Listopada 2019 Opublikowano 28 Listopada 2019 Nie próbowałem, ale znalazłem taką opcje i może spróbuj: Ustawienia -> Połączenie i udostępnianie -> na samym dole opcja "Zresetuj Wi-Fi, sieć komórkową i Bluetooth"
Leance Opublikowano 29 Listopada 2019 Autor Opublikowano 29 Listopada 2019 Zresetowałem te ustawienia, stworzyłem nowy APN i nadal to samo Pomóżcie bo bieda okropna ...
saataniel Opublikowano 3 Grudnia 2019 Opublikowano 3 Grudnia 2019 (edytowane) Może pobierz paczkę aktualizacji i wgraj od nowa . Edytowane 3 Grudnia 2019 przez saataniel
Leance Opublikowano 3 Grudnia 2019 Autor Opublikowano 3 Grudnia 2019 Tez o tym pomyślałem, ale nic to nie zmieniło .... Zostaje mi przywrócenie ustawień fabrycznych ale to w wolnej chwili ... Chyba, że Ktoś jeszcze tutaj ma jakiś pomysł ...
Rekomendowane odpowiedzi