liberaka Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 Posiadam Xiaomi Redmi Note 4g, dawno nie wchodziłem na insta, ale postanowiłem zainstalować i wrzucić jakieś zdj. Okazało się, że kiedy robię zdj, mogę je odrobić w aplikacji, wszystko działa ale kiedy dodaje zdj już na mój profil, żeby było widoczne dla wszystkich zamiast zdj pojawia się czarna albo granatowa plama. Nic nie widać, w Lg L5 II było normalnie a tutaj nie wiem czemu tak jest. Wina aparatu, aplikacji, Romu? Prosiłbym o pomoc jeśli ktoś wie o co chodzi.
kendi Opublikowano 28 Lutego 2015 Opublikowano 28 Lutego 2015 U mnie to samo, wybieram zdjęcie z galerii wszystko ustawiam i dodaje. Ciągle wyskakuje czarny równomierny obraz.
liberaka Opublikowano 28 Lutego 2015 Autor Opublikowano 28 Lutego 2015 Mam nadzieję, że ktoś pomoże. Aparat w telefonie jest naprawdę lady, szkoda by było jeśli nie dało by rady dzielić się tymi zdjęciami. ;/
Gość zydowsky Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 (edytowane) Problem z apką. Miałem ten sam problem, i nie dało się nic z tym zrobić. Po pewnym czasie (miesiąc?) zainstalowałem instagrama ponownie, i wszystko działało. Edytowane 5 Marca 2015 przez zydowsky
goofas Opublikowano 5 Marca 2015 Opublikowano 5 Marca 2015 Witam już pisałem gdzieś rozwiązanie problemu : w aplikacji opcje>ostawienia>aparat i tam wyłączyć opcję "używaj przetwarzania obrazów w wysokiej jakości"
lutzen Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Ja ta opcje mam włączona na moim Mi3 i wszystko działa ok. A na miui 5 miałem ten sam problem, na przejściu na 6 zaczęło być już ok.
Rekomendowane odpowiedzi