GregoryPek100 Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 (edytowane) Cześć, Kupiłem 9t pro z polskiej dystrybucji w sklepie mistore. Wcześniej używałem sgs8 i telefonu służbowego. Chciałem oba połączyć w całość więc wybór padł na najmocniejszego na rynku dualsima. Powoli przyzwyczajam się do 9t pro. Świetna bateria (choć dualsima nie ma co porównywać do czasów na jednym ładowaniu z jedną karta), fajny ekran. Są jednak wady: - brak połączenia sieciowego w Android auto podczas rozmowy, - częsta utrata połączenia w Android auto, - nagle i niewytłumaczalne żadna konfiguracja zwiększenia głośności połączeń podczas rozmowy, - brak powiadomień o nieodebranych połączeniach i wiadomościach - największy problem jaki widze, - chaos w blokowaniu powiadomień dźwiękowych z aplikacji (zablokowanie dźwięku z WhatsApp - zapomnij). Myślałem że miui11 naprawi te wady - bardzo się rozczarowałem. Panowie, wiem że są tu tutoriale, opinie, poradniki itp. Dajcie mi proszę odpowiedź na następujące pytania: * Czy wgrywając miui polska stracę google Pay, dostęp do aplikacji bankowych, gwarancję? * Czy jest możliwość w miarę łatwego powrotu? * Czy miuipolska wymaga ode mnie cotygodniowej zabawy we wgrywanie patchy jak to było z CyanogenModem? * Czytałem poradnik o wgrywaniu miui11 na 9tpro na tym forum i komentarze są raczej negatywne, telefon stoi w fastboot, użytkownicy wylewają wiadra pomyj na autora. Jest gdzieś sprawdzony poradnik ktory poprowadzi mnie za rączkę? Mam dość intensywny tryb życia i telefon musi działać na tiptop, a powyższe "wady" strasznie to utrudniają. Pzdr Edytowane 24 Listopada 2019 przez GregoryPek100
S3V3N Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Sam zaznaczyłeś, na wszystko masz odpowiedź - tutoriale, więc po po ten temat (pytanie). Nie możesz sam ogarnąć paru wypowiedzi w różnych tematach i czekasz na jedną spójną wypowiedź! Troszkę samozaparcia i chęci.....
Nezumi Opublikowano 24 Listopada 2019 Opublikowano 24 Listopada 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 3 z 5 wad które wymieniłeś to Twoje... nie wiem... niedopatrzenia... lenistwo... A na wszystkie Twoje pytania odpowiedzi znajdziesz w Tutorialach...
Rekomendowane odpowiedzi