Piotr Zamerski Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Witam, piszę z pewnym problem z moim wyświetlaczem. Dokładnie zauważyłem przebarwienia na prawie całej powierzchni ekranu. Początkowo myślałem, że są to jakieś bąbelki powietrza pod szkłem ochronnym,ale w ramach że zmieniłem szkło bo stare zaczęło mi się odklejać to okazało się że jednak to kwestia wyświetlacza. Najlepiej widać to na czarnym tle, a przebarwienia nie zmieniają barwy ani położenia w zależności od orientacji ekranu. Czy spotkała kogoś taka sytuacja? Czy mogą być to przepalone piksele? I czy poddać to reklamacji?
tosshi2 Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 (edytowane) Przepalony piksel jest czarny i jest to kropka. Zablokowany piksel ma kolor ale tez jest to kropka. W twojej sytuacji jest jasne przebarwienie, ponoc winny jest klej miedzy wyswietlaczem a szklem dotykowym. Jest to czesta wada fabryczna przy Redmi note 3d/lte. Ja jak miale. Note to mial w dolnym prawym rogu czarne przebarwienie. Edytowane 26 Lutego 2015 przez tosshi2
Numb Opublikowano 26 Lutego 2015 Opublikowano 26 Lutego 2015 Nie zdziwiłbym się jakby wyświetlacze do Note i 1+1 szły z jednej fabryki
tosshi2 Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Nie zdziwiłbym się jakby wyświetlacze do Note i 1+1 szły z jednej fabryki Czemu?
Numb Opublikowano 27 Lutego 2015 Opublikowano 27 Lutego 2015 Żółte przebarwienia i oba pięcioipółcalowce, chociaż rozdzielczość inna.
malina01321 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 U Ciebie to jeszcze nic patrz na mój. Pisałem z ibuygou na gwarancję można oddać - wysyłka do Chin
Piotr Zamerski Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Opublikowano 3 Marca 2015 U ostro, ja swój może w końcu jutro wyślę choć szkoda mi się z nim rozstać, zwłaszcza że zapasowy tel. jest już leciwy. REDMI NOTE LTE
malina01321 Opublikowano 3 Marca 2015 Opublikowano 3 Marca 2015 Ogarniales ile wysyłka z Polski kosztuje?
Piotr Zamerski Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Opublikowano 4 Marca 2015 Ja będę wysyłał w Polsce, bo kupiłem na allegro u technos z Poznania więc tu ci nie pomogę REDMI NOTE LTE
Rekomendowane odpowiedzi