Tygrys31 Posted November 21, 2019 Share Posted November 21, 2019 Witam mam słuchawki mi redmi airdots 5.0 do tej pory wszystko było ok, ale nagle przestały się że sobą parować. Mogę połączyć albo lewą albo prawą z telefonem, ale działa dźwięk na jednej - albo lewej albo prawej. Na prawej miga dioda wyszukiwania, a na lewej to jakby szukało prawej, ale nie łączy się z nią. Co robić? Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMART HOME PL Posted December 1, 2019 Share Posted December 1, 2019 parujesz np pierw prawą a jak zrobisz pierw lewa lub odwrotnie ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
donkey22 Posted December 10, 2019 Share Posted December 10, 2019 Mam ten sam problem. Bez różnicy którą pierwszą podłączam. Co robić bo mnie szlag trafia dość często jak na słuchawki za 100... Link to comment Share on other sites More sharing options...
SMART HOME PL Posted December 14, 2019 Share Posted December 14, 2019 rozłącz z telefonem i pierw wyciągnij z etui tylko prawą i połącz ją z telefonem,gdy się podłączy wyciągnij z etui lewą i ona powinna połączyć się z prawą i powinno działać Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts