wopiga Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Witam Zaktualizowałem mi się Miui z 10 na 11. Do komfortowego korzystania z telefonu potrzebuję czarnych motywów.. Chodzi o : kontakty, SMS, Wybieranie numeru itp.. z tłem czarnym W Miui 10 udało mi się to osiągnąć po zainstalowaniu odpowiedniego motywu i paru zmianach np. klawiatury, poprawiłem ikonki. Proszę o poradę bo Miui 11 i kompatybilne motywy oferują białe tło. Odnalazłem np motyw Stock który posiada w większości czarne tło jednak wybór numeru jest z białym tłem, co dziwne cyfry też białe a więc ich nie widać. Czy okno wyboru numeru można zmieniać jak np aplikacja do wyboru klawiatur? Z góry dzięki. Pozdrswiam
fancik Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Ja miałem ten problem na Miui10 teraz przy Miui 11 jest ok. Korzystam z motywu ciemnego z ładnymi ikonami jak dla mnie Classic_MUWysłane z mojego Redmi Note 5 przy użyciu Tapatalka
wopiga Opublikowano 21 Listopada 2019 Autor Opublikowano 21 Listopada 2019 Wolę standardy..nic wymyślnego. Korzystam chwilowo z motywu STOCK Black Screen pokazuje problem .
mrosi Opublikowano 21 Listopada 2019 Opublikowano 21 Listopada 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi