Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Pierwszy post na forum, bo w sumie założyłem konto teraz gdy mam problem xd wyszło szydło z worka :D

słuchajcie mam problem z dwoma rzeczami

pierwsza to SMSy od dosłownie 6 listopada nie mogę wysyłać smsów (wszystko inne moge, dzownic itp.) oczywiście infolinia uja wie jak i w punkcie, a nie chce mi się oddawać telefonu i czekać 14 dni aż mi go zwrócą bo bez telefonu to jak bez ręki (zrobię to w ostateczności). Zapodam screena z komunikatem. Wiem że informacji podałem tak dużo że aż głowa mała ale serio nie wiem co mam więcej opisać, jak coś mówić to podam szczegóły jeśli ktoś będzie miał pomysły.

drugie to Moon Mode, ostatnio zobaczyłem że wprowadzili taką fajną rzecz po aktualizacji ale na uja jej nie mam. Nie wiecie co zrobić zebym ją posiadał w aparacie, nwm jakimś cudem mogę nie mieć zaktualizowanego aparatu czy jak? Bo chyba w 11.0.5. powinna być ta opcja.

Screenshot_2019-11-13-19-42-47-211_com.android_mms.thumb.jpg.aa6eb1712d9d4705d8538feedf486349.jpgPozdro

Opublikowano

Fajnie że dołączyłeś do forum, jako nowy użytkownik czytający niedawno regulamin powinieneś widzieć że przed założeniem tematu używamy opcji szukaj i sprawdzamy czy podobny nie istnieje. Gdybyś poczynił te kroki to odpowiedź na swoje problemy byś znalazł bo temat sms był setki razy poruszany na forum. O tej funkcji też było pisane w nie jednym temacie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...