dwr Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Kolega kupił Redmi 1S w tym sklepie: http://i-sklep.com.pl/product-pol-2868-Xiaomi-Redmi-1S-Bialy.html Pokazywałem mu zdjęcia pudełka Redmi które ja mam (kupiłem na ibuygou) i poradnik z tego forum. Twierdzi że wszystko się zgadza oprócz tego że napisy są po angielsku zamiast po chińsku. Telefon miał wgrany od razu rom miuipolska (nie sprawdzałem czy modowany). Jako że kolega jest trochę nietechniczny to jak najłatwiej sprawdzić czy to na pewno oryginał? Strona xiaomi ma chińską chaptę nie od przejścia.
asffaf Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Niech wgra najnowsze miui z miuipolska. Jeśli przejdzie wszystko ok
Numb Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Może być sprowadzony z Indii, choć byłoby to dziwne. Na ten rynek Xiaomi też wysyła telefony, a raczej po chińsku pudełka nie dają.
tosshi2 Opublikowano 23 Lutego 2015 Opublikowano 23 Lutego 2015 Numb ma racje. Telefon moze byc z rynku Indyjskiego, tam napisy sa po angielsku, raz widzialem to na recenzji telefonu kolesia z Indii.
Rekomendowane odpowiedzi