ThriV Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Witam, parę dni temu miałem chęć sprawdzić Pixel Experience i Havoc OS. Pixel Experience nie chciał się uruchamiać a Havoc OS miał problemy z instalacją GAPPS więc chciałem wrócić do najnowszej bety Xiaomi.eu. W tym celu przywróciłem swój Backup ale pojawił się problem. Nie mogę ustawić hasła ani PINu a także odciski palca (po wpisaniu nowego PINu telefon nie czyta mojego palca w ogóle). Co ciekawe sam czytnik odcisku jako tako działa, reaguje na dotyk i wybudza urządzenie. Próbowałem czystej reinstalacji OSu ale nie pomogło, na czystym systemie ta sama sytuacja. Nie wiem już za bardzo co mam zrobić, jakieś pomysły?
ThriV Opublikowano 10 Listopada 2019 Autor Opublikowano 10 Listopada 2019 Mam zrobic flash z romem Xiaomi.eu czy z innym? Nie korzystalem nigdy z MiFlash.
Nezumi Opublikowano 10 Listopada 2019 Opublikowano 10 Listopada 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. instaluj poprzez MiFlash, tutorial na forum.
Rekomendowane odpowiedzi