GRL1916 Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem telefoniku Xiaomi Mi 9T Pro. Mam taki problem którego w poprzednim telefonie LG G5 nie miałem. Jadąc samochodem i np słuchając muzyki z telefonu na głośnikach w aucie poprzez transmiter Roidmi 2s wszystko działa jak powinno, ale gdy dostaje, lub wykonuje połaczenie telefoniczne, nie słychać już rozmowy w głośnikach, próbując nawet zmienić ręcznie z "głośnik telefonu" na "Roidmi (bluetooth)" wywala mnie od razu do mikrofonu telefonu.. Jak rozwiazać ten problem? Testowałem to przed chwilą na słuchawkach bluetooth, działa normalnie, rozmowę słychać w słuchawkach.
lukkop91 Opublikowano 7 Listopada 2019 Opublikowano 7 Listopada 2019 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem telefoniku Xiaomi Mi 9T Pro. Mam taki problem którego w poprzednim telefonie LG G5 nie miałem. Jadąc samochodem i np słuchając muzyki z telefonu na głośnikach w aucie poprzez transmiter Roidmi 2s wszystko działa jak powinno, ale gdy dostaje, lub wykonuje połaczenie telefoniczne, nie słychać już rozmowy w głośnikach, próbując nawet zmienić ręcznie z "głośnik telefonu" na "Roidmi (bluetooth)" wywala mnie od razu do mikrofonu telefonu.. Jak rozwiazać ten problem? Testowałem to przed chwilą na słuchawkach bluetooth, działa normalnie, rozmowę słychać w słuchawkach.Ściągnij aplikację do tego transmitera i ustaw go, miałem to samo na innym telefonie.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi