JamCiTo Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Uwaga! Informacja nieoficjalna... ale uzyskana na miejscu... Mi Store w Centrum Kultury i Sztuki "Galaxy" w Szczecinie ma zamiar otworzyć swe podwoje 31.10.2019. czyli pojutrze Mam zamiar pełnić wartę przy otwieraniu...
Voltron Opublikowano 29 Października 2019 Opublikowano 29 Października 2019 Chyba nie będziesz spał w kiblu jak ten jeden gość w przypadku otwierania pierwszego w Polsce Mi Store xD A tak na poważnie to już nie zrobią takiej promocji jak za 1 razem - mix2s za 1zlWysłane z mojego One Plus 7 Pro przy użyciu Tapatalka
JamCiTo Opublikowano 29 Października 2019 Autor Opublikowano 29 Października 2019 Nie no... Bez jaj... Młoda do świetlicy na 8mą.... to i stary może zakwitnąć te półtorej, czy ile tam, godziny... Wiem, że nic nie będzie sensownego... Ale będę mógł poszpanować adiegami Freetie i koszulką z Mitu 1
JamCiTo Opublikowano 31 Października 2019 Autor Opublikowano 31 Października 2019 No dobra lekki poślizg... Nieoficjalnie w sobotę/poniedziałek... A oficjalnie z imprezą, suvenirami i innymi (chciałem napisać tancerkami go go... Ale wtedy można by się było niedopchać) w sobotę 9.11.2019. Ale ekipa tam przednia pracuje... Świetni ludzie...
Rekomendowane odpowiedzi