Phil_ips Opublikowano 17 Października 2019 Opublikowano 17 Października 2019 Mam do sprzedania smart lock Xiaomi Sherlock M1. Zamek służył mi dzielnie ok. roku. W 100% sprawny, bateria trzyma pewnie z pół roku. Zamek na drzwi lewe. Sprzedaję cały komplet z pudełkiem i wszystkimi dodatkami. A dlaczego sprzedaję? No cóż, żona nie zaprzyjaźniła się z zamkiem i wiadomo... Cena dla forumowiczy - 250 złotych (Do symbolicznej negocjacji) + koszt wysyłki. Kontakt przez PW. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 Twój wątek nie spełnia regulaminu, który obowiązuje w dziale giełda. Masz 12h na poprawienie treści / tematu zgodnie ze wzorem, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Phil_ips Opublikowano 18 Października 2019 Autor Opublikowano 18 Października 2019 Nie mam uprawnień do edycji tematu. Wysłane z mojego ELE-L29 przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 18 Października 2019 Opublikowano 18 Października 2019 @Phil_ips Możesz. Przycisk u dołu Twojego postu.
mrosi Opublikowano 19 Października 2019 Opublikowano 19 Października 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi