Gremmist Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Hej ;D porównując oba takie same telefony zużycie baterii wyszło podobne ( po ok 1.30h - 90% ) ale okazuje się, że przy zupełnie różnym użytkowaniu. Chodzi o to, że ja praktycznie nie używałem telefony w momencie kiedy kolega ciągle oglądał YT itp. Dodatkowo wyszło że na moim Telefonie system zużywa o 10 % więcej baterii. Co może być powodem większego zużycia przez system i ogólnie mniej wydajnej baterii ?
lukkop91 Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 1 godzinę temu, Gremmist napisał: Hej ;D porównując oba takie same telefony zużycie baterii wyszło podobne ( po ok 1.30h - 90% ) ale okazuje się, że przy zupełnie różnym użytkowaniu. Chodzi o to, że ja praktycznie nie używałem telefony w momencie kiedy kolega ciągle oglądał YT itp. Dodatkowo wyszło że na moim Telefonie system zużywa o 10 % więcej baterii. Co może być powodem większego zużycia przez system i ogólnie mniej wydajnej baterii ? Ale zadając to pytanie to wiesz, że to jest procent z procentów zużytych przez telefon? Jeśli kolega używał więcej aplikacji to mu się to rozłoży po aplikacjach, a u Ciebie będą miały więcej. I tak ten temat trafi do kosza.... Za trzy, dwa, jeden.... Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
Nezumi Opublikowano 10 Października 2019 Opublikowano 10 Października 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum. 1. Przy 90% to żaden wyznacznik. 2. Każdy z fona jak zauważyłeś korzysta inaczej, ale też sam fon w 1 czasie może robić różne rzeczy... U ciebie może synchronizować, u kolegi już nie... 3. Do rozmów w temacie baterii jest temat o jej zużyciu w dyskusjach ogólnych. 1
Rekomendowane odpowiedzi