djmalin Posted October 7, 2019 Share Posted October 7, 2019 (edited) Witam posiadam ten czujnik od jakiegoś czasu i wszystko było ok, aż do czasu, a chodzi o bramkę Ble którą owy detektor posiada, a mianowicie nie mogę się do niej teraz połączyć, nie wiem czy to po zmianie frimeware czy co, że nie wyszukuje mi czujników temperatury xiaomi(te z wyświetlaczem), może kolega @rezmus by się wypowiedział, może coś usuneli z oprogramowania Wysłane z mojego COR-L29 przy użyciu Tapatalka Edited October 13, 2019 by djmalin Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted October 13, 2019 Share Posted October 13, 2019 nie mam pojecia, mi home to kobyla nie dojdziesz co sie tam dzieje, a oni kazda wersje traktuja jako dev, czyli cos dorobia, cos popsuja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djmalin Posted October 14, 2019 Author Share Posted October 14, 2019 Dnia 13.10.2019 o 12:31, rezmus napisał: nie mam pojecia, mi home to kobyla nie dojdziesz co sie tam dzieje, a oni kazda wersje traktuja jako dev, czyli cos dorobia, cos popsuja. a jeszcze jedno pytanko odnośnie tego czujnika dlaczego nie mogę go dodać do innych serwerów np. polskiego, mam najnowsza Waszą apke 5.6.5 i dodawanie jest za pomocą kodu Qr który skanuje się z wyświetlacza urządzenia,działa tylko na region chiny, a w pozostałych wyskakuje że nie rozpoznano kodu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rezmus Posted October 14, 2019 Share Posted October 14, 2019 (edited) to urzadzenie ma inny proces dodawania, niz wiekszosc. samo loguje sie do china, a tobie pokazuje qr w celu weryfikacja parowania. nie ma mozliwosci podpiecia go pod inny region, bo w firmware china jest na sztywno. Edited October 14, 2019 by rezmus Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts