ag100 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 (edytowane) Witam, od niedawna mam MI9T Pro i słuchawki Redmi Airdots TWS, po sparowaniu z telefonem połączenie działa , słuchawki działają, ale w telefonie ustawienia słuchawek są nieaktywne, nic nie można nic ustawić (na innych słuchawkach bluetooth AirAux również ). Czy to problem wszystkich tel. Mi9 ?? czy trzeba to jakość ustawić w ustawieniach ? Po podłączeniu zwykłych słuchawek po kablu ustawienia działają, na innych telefonach nie XIAOMI nie ma z tym problemu. Wersja Global EU Edytowane 26 Września 2019 przez ag100
lukkop91 Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Witam, od niedawna mam MI9T Pro i słuchawki Redmi Airdots TWS, po sparowaniu z telefonem połączenie działa , słuchawki działają, ale w telefonie ustawienia słuchawek są nieaktywne, nic nie można nic ustawić (na innych słuchawkach bluetooth AirAux również ). Czy to problem wszystkich tel. Mi9 ?? czy trzeba to jakość ustawić w ustawieniach ? Po podłączeniu zwykłych słuchawek po kablu ustawienia działają, na innych telefonach nie XIAOMI nie ma z tym problemu.Te ustawienia nie dotyczą słuchawek bezprzewodowych.Wysłane z mojego Redmi K20 Pro przy użyciu Tapatalka
ag100 Opublikowano 26 Września 2019 Autor Opublikowano 26 Września 2019 No to lipa !!! szkoda bo jakoś w innych tel. jest regulacja np ZenFone 5Z po bluetooth. Szkoda ;( , przecież w tel. jest DAC.
Zenderable Opublikowano 26 Września 2019 Opublikowano 26 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi