zonkinho Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Słuchawki zamówione na Ali. Sparowane wg instrukcji, dźwięk leci w obu słuchawkach. Problemem jest natomiast brak automatycznego połączenia telefonu że słuchawkami. Po włożeniu do etui słuchawki standardowo tracą połączenie. Natomiast po wyjęciu z etui nie łączą się z telefonem (testowano na Google Pixel 2 oraz Redmi Note 5). Żeby się z nimi połączyć trzeba wejść w listę bluetooth na telefonie i wybrać słuchawki z listy. Pyta wtedy też czy na pewno sparować z nimi. Jakiś pomysł co może być nie tak? Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka
zalko Opublikowano 21 Września 2019 Opublikowano 21 Września 2019 Czy zdjales folię że styków słuchawek? Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4
zonkinho Opublikowano 21 Września 2019 Autor Opublikowano 21 Września 2019 Tak, zdjąłem bo zastanawiałem się czemu się nie lądują ani nie rozłączają z telefonem po włożeniu do etui jak słuchawki mojego brata.Wysłane z mojego Pixel 2 XL przy użyciu Tapatalka
mrosi Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi