trusiaxc Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 Witam Otóż mam problem że naładowała się lewa słuchawka i ona tylko gra. Prawa zaś nie miga nic,nawet przyciskając czy wyjmując z etui. Telefon widzi lewą i jest z nią połączony,prawa widzi ale zero odzewu. Próbowałam konfigurację by wyjąć jedną migająca sluchawke wyłączyć ,włożyć do pudełka i zrobić to samo z drugą ale nic nie pomogło. Proszę o pomoc
zalko Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 1. Usuń sparowanie słuchawek z telefonem2. Wyłącz bluetooth w telefonie3. Włóż słuchawki do boxa (w obu powinna być czerwona kontrolka)4. Włącz bluetooth w telefonie5. Wyjmij słuchawki z boxa, włóż do uszu i uruchom jednocześnie jednym kliknięciem.6. Połącz słuchawki z telefonem - u mnie jest to Redmi AirDots_R.I powinno być git.Jeśli nie jest to zwróć uwagę czy przy uruchomieniu słyszysz coś w słuchawce, która nie chce się połączyć (powinno być krótkie piknięcie). Możesz sprawdzić też, dwukrotnie klikając, czy włączy się asystent google. Jeśli nic z tych rzeczy nie działa to słuchawka może być martwa.Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4
trusiaxc Opublikowano 20 Września 2019 Autor Opublikowano 20 Września 2019 Nie działa. No niestety słuchawka chyba jest martwa
mrosi Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi