Skocz do zawartości

Słuchawki Xiaomi Airdots Redmi. Nie działa lewa słuchawka.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich!
Dzisiaj przyszły do mnie słuchawki Redmi Airdots i mam problem z lewą słuchawką. Prawa gra normalnie, a lewa już nie. Szukałem i czytałem o parowaniu i wszystko już robiłem i niestety nie działa. Co zauważyłem to, że lewa słuchawka po wyciągnięciu z boxa w ogóle nie świeci. Wciskam i nic, ani czeronego, ani białego światełka. Prawa jak najbardziej pali się. Gdy włożę do boxa to lewa miga na biało czerwono i gaśnie i znów miga, a prawa pali się na czerwono, a potem na biało. O co chodzi? Czy może być licha bateria? Dziękuję bardzo za pomoc!

Opublikowano

Gdzieś czytałem i miałem podobnie.. Przez min 20s trzymaj przyciski, potem włóż do gniazd na chwilę i wyjmij i naciśnij obydwie przez 5 sek. Muszą się razem sparować a potem próbuj z fonem. Nawet parowalem obydwie przez chwilę ale musi prawa zostać w BT.

Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4

Opublikowano

1. Usuń sparowanie słuchawek z telefonem
2. Wyłącz bluetooth w telefonie
3. Włóż słuchawki do boxa (w obu powinna być czerwona kontrolka)
4. Włącz bluetooth w telefonie
5. Wyjmij słuchawki z boxa, włóż do uszu i uruchom jednocześnie jednym kliknięciem.
6. Połącz słuchawki z telefonem - u mnie jest to Redmi AirDots_R.
I powinno być git.
Jeśli nie jest to zwróć uwagę czy przy uruchomieniu słyszysz coś w słuchawce, która nie chce się połączyć (powinno być krótkie piknięcie). Możesz sprawdzić też, dwukrotnie klikając, czy włączy się asystent google. Jeśli nic z tych rzeczy nie działa to słuchawka może być martwa.

Gdzieś z neta to jest.

Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...