Hamax Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Witam serdecznie wszystkich! Dzisiaj przyszły do mnie słuchawki Redmi Airdots i mam problem z lewą słuchawką. Prawa gra normalnie, a lewa już nie. Szukałem i czytałem o parowaniu i wszystko już robiłem i niestety nie działa. Co zauważyłem to, że lewa słuchawka po wyciągnięciu z boxa w ogóle nie świeci. Wciskam i nic, ani czeronego, ani białego światełka. Prawa jak najbardziej pali się. Gdy włożę do boxa to lewa miga na biało czerwono i gaśnie i znów miga, a prawa pali się na czerwono, a potem na biało. O co chodzi? Czy może być licha bateria? Dziękuję bardzo za pomoc!
zalko Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Gdzieś czytałem i miałem podobnie.. Przez min 20s trzymaj przyciski, potem włóż do gniazd na chwilę i wyjmij i naciśnij obydwie przez 5 sek. Muszą się razem sparować a potem próbuj z fonem. Nawet parowalem obydwie przez chwilę ale musi prawa zostać w BT. Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4
Hamax Opublikowano 19 Września 2019 Autor Opublikowano 19 Września 2019 Niestety nie działa, lewa słuchawka wcale nie świeci jak się ją wyjmie z boxa.
zalko Opublikowano 20 Września 2019 Opublikowano 20 Września 2019 1. Usuń sparowanie słuchawek z telefonem2. Wyłącz bluetooth w telefonie3. Włóż słuchawki do boxa (w obu powinna być czerwona kontrolka)4. Włącz bluetooth w telefonie5. Wyjmij słuchawki z boxa, włóż do uszu i uruchom jednocześnie jednym kliknięciem.6. Połącz słuchawki z telefonem - u mnie jest to Redmi AirDots_R.I powinno być git.Jeśli nie jest to zwróć uwagę czy przy uruchomieniu słyszysz coś w słuchawce, która nie chce się połączyć (powinno być krótkie piknięcie). Możesz sprawdzić też, dwukrotnie klikając, czy włączy się asystent google. Jeśli nic z tych rzeczy nie działa to słuchawka może być martwa.Gdzieś z neta to jest. Mate 10 Pro / N&F pro/ MI band 4
Hamax Opublikowano 20 Września 2019 Autor Opublikowano 20 Września 2019 Niestety nic. Raczej odeśle je. Dziękuję za pomoc.
mrosi Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi