tarok Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 potrzebne protipy - mam xiaomi mi4c 2/16, dość wysłużone ale nadal sprawne więc mam zamiar używać go do końca, niestety miui 8.2 na androidzie 5.1.1 już dość mocno muli, chciałbym wgrać coś nowego żeby dać mu nowe życie, ale problem w tym, że nie czyta telefonu na pc (sprawdzane na kilku kablach i urządzeniach), tylko ładowanie działa. Przez to mogę sprawdzić czy urządzenie jest zablokowane (instalowałem miui polska bez odblokowania bl jeśli mnie pamięć nie myli), ani wgrać romu przez pc. Mam twrp 3.0.2-0, czy mogę ładować przez niego nowy rom - chociażby ten https://miuipolska.pl/…/35354-unoficial810-resurrection-re…/ - bez obawy o uceglenie telefonu? jeśli nie to wymiana gniazda i instalacja przez pc to jedyna możliwość?
mrosi Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Przecież w podanym linku masz instrukcję.... Poza tym mozesz pytać w nim, zamiast zakładać kolejny wątek. Kosz
mrosi Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi