Kitaz Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 (edytowane) Cześć! Od dnia wczorajszego latam po różnych forach w poszukiwaniu rozwiązania mojego problemu i wreszcie trafiłem tutaj! Wczoraj jechałem autem, słuchając spotify nagle włączyła mi się aktualizacja jednej z aplikacji (nie wiem czego), po czym telefon się wyłączył... Zaraz po tym spróbowałem go włączyć, myśląc że to jakiś krótki błąd, jednak telefon nie włączył się - uruchamia się on tylko do momentu napisu MIX i na dole android, po czym wyłącza się i wykonuje pętle i tak cały czas. Wróciłem do domu, rozebrałem telefon, rozładowałem baterię do zera po czym ponownie naładowałem - efekt taki sam jak wcześniej, napis MIX i ponownie pętla. Wszedłem do recovery, wipe data - dalej to samo. Wgrałem od nowa system za pomocą ADB Xiaomi - na telefonie było również widać wgrywanie systemu. Po wgraniu uruchomienie telefonu i dalej to samo, telefon uruchamia się do pewnego momentu i wpada w pętle. Bootloader zablokowany - swoją drogą istnieje możliwość odblokowania go w takiej sytuacji? Na gwarancję niestety nie mogę oddać z powodu wymiany ekranu w telefonie, oraz w ostatnim czasie (2 tyg) była wymieniana w nim bateria, bo oryginalna napuchła. Proszę o pomoc. System:https://bigota.d.miui.com/V10.3.5.0.PDGMIXM/miui_MIMIX2SGlobal_V10.3.5.0.PDGMIXM_640d089ad0_9.0.zip Edytowane 17 Września 2019 przez Kitaz
Adamur Opublikowano 19 Września 2019 Opublikowano 19 Września 2019 Mi się chyba aktualizował w nocy z 15-16.09. i od tej pory mam to samo... Telefon na polskiej gwarancji ale w telefonie mam bardzo ważne zdjęcia instalacji elektrycznych i hydraulicznych. W autoryzowanym serwisie CCS zostałem poinformowany że nie zajmują się odzyskiwaniem danych i wszystko zostanie z automatu skasowane. Ktoś ma jakiś pomysł?
Kitaz Opublikowano 19 Września 2019 Autor Opublikowano 19 Września 2019 @Adamur spróbuję znaleźc jeszcze starszą wersję oprogramowania i ją wgrać. Dam znać.
Adamur Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 I jak? udało Ci się uruchomić? -ja mam poważny problem z odzyskaniem ważnych danych...
Rekomendowane odpowiedzi