DarekS4 Opublikowano 3 Września 2019 Opublikowano 3 Września 2019 (edytowane) Cześć. Nawarstwiło mi sie kilka problemów. Pojechałem na urlop do grecji. Po zalogowaniu się do sieci mojego hotelu przeglądarka google zaczęła masowo wrzucać mi na pasek multum reklam różnej treści. Po powrocie do PL nie zmieniło sie to. Kilka dni później, przestał działać czytnik lini papilarnych. Mało tego w ustawieniach nie ma po nim śladu. Dzisiaj usunęło mi całą listę krótkich notatek. Po prostu Pufff i nie ma. Ktoś ma pomysł ? Wirus ? Zrzucam własnie galerie robię kopie zapasową kontaktów i przywracam go do fabrycznych ustawień. Edytowane 3 Września 2019 przez DarekS4
baremoto97 Opublikowano 9 Września 2019 Opublikowano 9 Września 2019 Od kilku dni też mam problem z czytnikiem linii papilarnych. W moim przypadku dziala przez chwilę i później krzestaje. Jak uda mi się dodać po raz kolejny nowy odcisk działa też przez chwilę (10 minut). Czy macie jakieś pomysły?
Sooya2010 Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Mi w piątek przestał działać, do teraz nic nie mogę z tym zrobić
Rekomendowane odpowiedzi