DobryV Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Witam, kupiłem wczoraj redmi 20 pro i mam problem z Google pay, przy próbie konfiguracji dostaje wiadomość zwrotną, że urządzenie może być zrootowane? Jak to naprawić?
pobudi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Coś pisali że w ustawieniach NFC przedstaw na hce.Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
DobryV Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Przedstawiłem jeszcze był jakiś fix ale do recovery nie wiem jak się dostać 4 minuty temu, pobudi napisał: Coś pisali że w ustawieniach NFC przedstaw na hce. Wysłane z mojego Redmi K20 przy użyciu Tapatalka
DobryV Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2019 18 minut temu, dzidexx napisał: Zajrzyj do działu TUTORIALE. Nie mogę zainstalować magisk, błąd podczas instalacji zip. Więc nie ma innego sposobu jak magisk? Chciałbym jak najmniej ingerować w system
DobryV Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2019 (edytowane) 4 minuty temu, dzidexx napisał: Nie ma na chińskim modelu. Odmontuj, zamontuj system, zrestartuj do twrp, zainstaluj magisk manager i próbuj z aplikacji... Jest masa opcji do spróbowania a tobie nawet nie chce się napisać jaki błąd instalacji się wyświetla. W twrp można zrobić log i screenshoot. @up Chodzi o to, że jestem w pracy i muszę to zrobić bez pomocy komputera i nie, że nie chce się bo probuje już od 14 to ogarnąć Niby to global jest Logi w załączniku Edytowane 27 Sierpnia 2019 przez DobryV
mrosi Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi