Deasty Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Od około 2 dni aby telefon zaczął ładować musze go zresetować, bez tego nawet nie reaguje na wpietą ładowarkę.... Dopiero po restarcie zaczyna ładowaćGeneralnie nawet ciężko go zresetować, wybieram opcję restart i telefon się wyłącza zamiast resetowac.. Gdy już go zresetuje to się ładuje, ale bez Quick charge... Rom to najnowszy miui polska, robiłem hard reset I to nie wina kabla, sprawdzałem kilka... . Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Gość Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 (edytowane) Jeśli na wyłączonym telefonie, ładuje prawidłowo, to wina oprogramowania, trzeba by wgrać je od nowa, może jednak wersję europejską Edytowane 25 Sierpnia 2019 przez Gość
Deasty Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 26 Sierpnia 2019 Jeśli na wyłączonym telefonie, ładuje prawidłowo, to wina oprogramowania, trzeba by wgrać je od nowa, może jednak wersję europejską Zresetuje, włączy się, ładuje, że wyłącza i dopiero też ładujeMógłbyś mi dać link do wersji Europejskiej w takim razie?Bo nie mogę znaleźć Wysłane z mojego MI 6 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi