evinci Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Cześć, Przy konfiguracji telefonu założyłem konto Xiaomi, lecz potem stwierdziłem że jednak nie będę go używać, więc usunąłem. Niestety telefon cały czas pamięta ten login i co jakiś czas wyrzuca mi powiadomienie "Błąd logowania na konto (numer konta) Sesja wygasła. Zaloguj się ponownie.". Jak wejdę w Ustawienia to w Konto Xiaomi cały czas widnieje ten numer i nie mogę go usunąć. Przy próbie wejścia każe mi się zalogować. Hasło, które miałem już nie działa. Jak daję "Przypomnij hasło" to pisze, że konto nie istnieje, co jest logiczne. Jak się tego pozbyć?
evinci Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Poradziłem sobie, więc wrzucam rozwiązanie gdyby ktoś też miał taki problem. W Ustawieniach przechodzimy do sekcji Konto Xiaomi. Musimy to zrobić "na dwa palce". Po kliknięciu wyskakuje monit o logowanie jednak pod spodem jest przycisk "Wyloguj się". Trzeba nakierować na to miejsce i zdążyć szybko kliknąć nim wyskoczy ten monit. Powodzenia
mrosi Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi