pabloo221 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Czy jest ktoś mi w stanie pomóc z wyskakujacym górnym paskiem głośności który po mniej wiecej 20 sekundach dopiero znika? Wczeniej znikal po zaledwie 3 sekundach. Jest to bardzo irytujace. Myslalem ze to moze od czasu jak zainstalowalem launcher do wszystkich aplikacji ale niestety deinstalacja nie rozwiazala problemu. Pozdrawiam. Edytowane 20 Sierpnia 2019 przez pabloo221
martairafal Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Nie masz czasem zainstalowanego Refresh Rate tool
pabloo221 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Niestety nie. Nie wiem co sie stalo ale jest to wkurzajace. Myslalem ze winny jest Launcher do ustawienia ekranu i wybierania aplikacji ale po odinstalowaniu bez zmian. Menu glowne androida i tez pasek u gory znika dopiero po 20 sekundach.
Daviteusz Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Jeśli miałeś zainstalowany refresh rate tool, to odinstaluj jeszcze apkę permission • Tapatalk 6.5.6 B&W• OnePlus 6T
pabloo221 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zadnych z wymienionych apek nie mialem wczesniej zainstalowanych. Czy przywrocenie do ustawien fabrycznych bedzie rozwiazaniem? Za bardzo mi sie to nie usmiecha bo strace apki ktore mam itp ale jesli mialoby pomoc to chyba trzeba bedzie to zrobic. Chyba ze odinstalowywac kazda pokolei az pasek glosnosci zniknie po 3 sekundach. O ile zniknie.
Rekomendowane odpowiedzi