Lucassik Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Witam! Korzystam z Redmi Note 3 Pro MIUI Global 7.3. Otóż mam aktualnie kilkaset wszystkich zdjęć w galerii (aparat, screeny, pobrane, itp.) i niestety mam niezły bałagan i multum zdjęć, które nie są mi potrzebne do codziennego widoku. Wcześniej, z poprzedniego smartphone'a, który miałem (Samsung) wystarczyło kliknąć w zdjęcie i je ukryć, to wszystko. W Xiaomi nie mogę (albo nie umiem) stworzyć nowego folderu w galerii ani ich ukryć. Ktoś ma pomysł jak to zrobić? A, nie chcę robić chmury ani się z nią synchronizować. Istnieje jakiś inny sposób?
skay77 Opublikowano 9 Września 2018 Opublikowano 9 Września 2018 Normalnie się ukrywa fotkę naciskasz na nią a dole masz opcje https://pic.drakonix.net/tMw8QRbdCo do tworzenia folderów użyj sobie root esentials że sklepuWysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Ui555 Opublikowano 4 Listopada 2019 Opublikowano 4 Listopada 2019 1: Logujemy się na konto xiaomi (wyskakujące okna ignorujemy) 2: Przechodzimy do galerii. 3: Postępuj wg. załączników. 4: Po wykonaniu możemy się wylogować z konta.
Rekomendowane odpowiedzi