Axles Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 (edytowane) Cześć. Od dziś MiFit (4.0.7) nie potrafi mi wstać, ciągle komunikat, że aplikacja przestał działać. Restartowałem kompa, czyściłem cache aplikacji MiFit i to samo a wczoraj było wszystko dobrze. Nad ranem miałem komunikat z jakiegoś składnika Google (chyba google Play), że oczekuje na wifi i nie wiem czy po tym nie popsuło MiFita. Treść błędu: Cytat java.lang.ExceptionInInitializerError at com.xiaomi.hm.health.ui.smartplay.d.<clinit>(NotificationManager.java:111) at com.xiaomi.hm.health.ui.smartplay.b.c.b(HMMediaManager.java:99) at com.xiaomi.hm.health.ui.smartplay.b.e.a(MediaUtil.java:25) at com.xiaomi.hm.health.BraceletApp.onCreate(BraceletApp.java:279) at android.app.Instrumentation.callApplicationOnCreate(Instrumentation.java) at android.app.ActivityThread.handleBindApplication(ActivityThread.java) at android.app.ActivityThread.-wrap2(ActivityThread.java) at android.app.ActivityThread$H.handleMessage(ActivityThread.java) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java) at android.os.Looper.loop(Looper.java) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java) at java.lang.reflect.Method.invoke(Native Method) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java) Caused by: java.lang.IndexOutOfBoundsException: Index: 1, Size: 1 at java.util.Collections$SingletonList.get(Collections.java:4011) at com.xiaomi.hm.health.ui.smartplay.appnotify.h.<clinit>(LinkageNotificationCenter.kt:33) ... 14 more Możecie coś doradzić, bardzo przyzwyczaiłem się do MiBanda przypomina mi o ważnych godzinach, a bez MiFita nie działa. Edit: Odinstalowałem MiFita i zainstalowałem na nowo, logując się tymi samymi danymi mam komunikat, że nie ma "konta MiFit" i na nowo każe tworzyć :/ Edytowane 16 Sierpnia 2019 przez Axles
Rekomendowane odpowiedzi