Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.Mam/miałem problem z moim Poco 6/128. Kupiłem w Neonecie. Po miesiącu zauważyłem że dotyk nie działał prawidłowo.Tzn czasem reagowal w innym miejscu,czasem sam sie wciskal,czasem w ogole.Pomagalo wygasznie ekranu.Wiec telefon na serwis z rekojmi-miesiac minal,wrocil z wymienionym ekranem.Miesiac spokoju i powtorka z rozrywki.Telefon znow na serwis-decyzja o zwrocie kasy.I tak oto zostalem z kasa ale bez telefonu.Generalnie chetnie bym kupil kolejnego, ale zastanawiam sie czy czesto sie pojawia taka usterka.Nie chcialbym znowu palowac sie z serwisami.Brac znowu czy jednak polowac na mi8 albo cos innego?W Poco wszystko mi pasowalo (bateria ,zasieg,aparat) a jack 3,5 uzywalem.Jedynie dioda moglaby byc wielokolorowa i brak irdy troche doskwieral ale to zaakceptowalem.

Edytowane przez WaFel1985
Opublikowano

Ja kupowałem swój pocophone w neonecie również, po trzech miesiącach użytkowania padło mi złącze zasilania. Naprawili i do tej pory wszystko chodzi mi idealnie. Telefon jest bardzo dobry pod l tym względem.Możliwe, że trafiłeś na feralny egzemplarz. To się może zdarzyć z każdym telefon obojętnie jakie marki... Zaryzykuj i kup jeszcze raz jak chcesz..

Wysłane z mojego POCOPHONE F1 przy użyciu Tapatalka