riDERQS Opublikowano 3 Lutego 2015 Opublikowano 3 Lutego 2015 (edytowane) Hej mlodziezy, Mam problem polegający na tym ze nie mogę korzystać z VoIP poprzez miui. Gdy skonfiguruje SIP mogę wykonać połączenie normalnie. Po paru minutach mam komunikaty 'call not sent'. Wchodze w ustawienia i co widze,? Puste hasło, pusty serwer SIP, chodz w nazwie połączenia widnieje. No nic, pouzupelniam. I tutaj pojawia się kolejny problem, bo pomimo wypełnienia wszystkich danych dostaje komunikat 'protokół cannot be null'. No i d*pa, muszę usunąć cale połączenie, dodac nowe, ale potem dane znikaja. Pytanie jak żyć? Edytowane 3 Lutego 2015 przez riDERQS
Renegade Opublikowano 4 Lutego 2015 Opublikowano 4 Lutego 2015 Zainstaluj sobie SIPDROID używam jej od dawna i nigdy nie było problemów. Powered by MI2S
riDERQS Opublikowano 4 Lutego 2015 Autor Opublikowano 4 Lutego 2015 Właśnie chce uniknąć programów obcych bo widzę ze w standardzie miui fajnie się integruje z tel, sprawdza czy jestem podpiety do sieci itd. W skrócie to bug i trzeba naprawić. @Acid, czy moglbys to proszę zgłosić wyżej? Wysłane z mojego MI 4W
riDERQS Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Czy ktoś się zainteresuje tematem? Wysłano z Mi4
Numb Opublikowano 6 Marca 2015 Opublikowano 6 Marca 2015 Raczej nie, i tak żaden z devów Xiaomi palcem nie kiwnie w takiej sprawie
riDERQS Opublikowano 6 Marca 2015 Autor Opublikowano 6 Marca 2015 Avatar odpowiedni do sytuacji heh Wysłano z Mi4
Rekomendowane odpowiedzi