Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie

Zastanawiam się o co chodzi i nie mogę dać sobie rady z problemem. Może ktoś z Was będzie miał jakiś pomysł co się dzieje?

Syn używa MI 2S, ja MI3… kiedy dzwonię do niego albo on do mnie to tylko JA słyszę siebie w słuchawce bluetooth albo głosniku (nie ma to znaczenia) jako przytłumiony w tle głos wyjątkowo męczący (buczący - ale słow jestem w stanie rozróznić) i przesunięty jakby w fazie… aż trudno rozmawiać i głowa od razu zaczyna boleć.

Sprawdzałem, syn ma wyłączoną redukcję szumów, nie robił żadnych modyfikacji, nie ma wersji dev tylko stabile z sierpnia 2013...

Nie mam pojęcia co jest nie tak. Wygląda na to, że to mój telefon ale z nikim tak nie mam przy rozmowie. Tylko z tym jednym telefonem. Nie wpadłem wprawdzie na zmianę u niego karty i sprawdzenie tego ale wydaje mi się to bez znaczenia… ale może się mylę?

Może ktoś ma/miał taki problem? Może coś mi podpowiecie bo to zaczyna być wyjątkowo męczące. Rozmawiałem z infolinią operatora ale oni też nie mają pomysłu co to może być.

Opublikowano

To może włącz redukcję szumu...

Stable z sierpnia 2013?

Zaktualizuj mu do najnowszej wersji, może gdzieś po drodze, w którejś aktualizacji ów problem został rozwiazany :)

• mrosi zablokował(a) ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...