Skocz do zawartości

MI A2 LITE od niedawna zaczął się przegrzewać...POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, kilka dni temu kupiłem xiaomi mi a2 lite. Na początku wszystko chodziło bardzo dobrze. Telefon jest w android one, a że jego premiera była w lecie 2018r, dostał już aktualizację androida z wersji 8.1 do 9.0 . Telefon miał ustawione, aby aktualizować system kiedy urządzenie będzie wyłączone. Pewnego dnia, telefon zaktualizował przez tą opcję system do wersji 9.0. 2 dni potem, zauważyłem, że telefon zaczął się przegrzewać. Wcześniej używając tego urządzenia nie doświadczyłem takiego problemu, więc jestem zaniepokojony. Przykład: pewne aplikacje po 3min korzystania z nich powodują, że mocno nagrzewa się procesor( wnioskuje, że CPU, bo telefon grzeje się w pobliżu aparatu i czytnika)[ górna krawędż telefonu] aplikacje z których kilka dni temu mogłem korzystać godzinami bez ryzyka grzania się telefonu, teraz rozgrzewają telefon niemiłosiernie...Po kilku minutach muszę wyłączać telefon by go schłodzić. telefon ostatnio potrafi podgrzać się o 10°c w ciągu 20min... Czy ktoś wie jaka jest przyczyna ?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...