iFree Opublikowano 23 Lipca 2019 Opublikowano 23 Lipca 2019 Witam serdecznie. Od wczoraj przy rozmowach telefonicznych nie działa mi głośnik do rozmów (ten z przodu). Od razu, gdy do kogoś dzwonię dźwięk leci na główny głośnik. Przy włączeniu trybu głośnomówiącego nie ma żadnej zmiany. Do tej pory wszystko było w porządku z rozmowami i tryb głośnomówiący był włączony dopiero gdy go włączyłem. Żadnej aktualizacji nie było. Wersja systemu MIUI V-10.3.5.0.PEJMIXM. Ktoś wie jak rozwiązać ten problem?
Exumx Opublikowano 26 Lipca 2019 Opublikowano 26 Lipca 2019 Spróbuj odinstalować aktualizacje chrome i wyczyścić jego dane. Na samsungu powodował problemy takie jak u Ciebie
rtype1 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 Opublikowano 1 Sierpnia 2019 (edytowane) Witam. Mam podobny problem. Od dwóch dni, gdy rozmawiam przez telefon, ledwo słychać drugą osobę. Gdy przełączę ją na głośnik, wszystko działa. Tak samo głośnik działa w każdej innej sytuacji, tylko podczas rozmowy prawie nie słychać rozmówcy. Wpierw myślałem że może to wina jakieś aktualizacji, lecz problem istnieje zarówno na stabilnej jak i wersji beta MIUI. Dla pewności wgrałem również Lineage oraz PixelExperience i problem występuje również więc to raczej sprawa sprzętu a nie oprogramowania. Jeśli ktoś miał podobny problem i się z nim uporał to proszę o wskazówki. _ U mnie okazało się że wystarczyło psiknąć sprężonym powietrzem i głośnik znów działa jak powinien. Kurz się nazbierał i to było przyczyną. Edytowane 3 Sierpnia 2019 przez rtype1
Rekomendowane odpowiedzi