Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, użytkuje mi9 od tygodnia i na większość problemów z jakimi się spotkałem znalazłem odpowiedzi ale jest parę rzeczy z którymi nadal mam problem. Posiadam wersję global 10.2. 28. 

1. Czy można w jakiś sposób zmienić skróty z przycisku odcisku kiedy telefon jest zablokowany?  (załączam zdjęcie) 

2. Używam głośnika bezprzewodowego bt Nillkin X-Man X1 na poprzednim telefonie (Lg g6) grał zdecydowanie głośniej i mam wrażenie że ogólnie lepiej. Da się ingerować w ustawienia? Poza podstawowymi jak głośność multimediów itp 

3. Czy jest możliwość żeby Always on Display wyświetlał się w jednym stałym miejscu? Bo raz jest na górze a innym razem na środku 

4. Czy jest możliwość zapisania stanu telefonu łącznie z aplikacjami ich układem, dźwiękiem dzwonka tapeta itp żeby po restarcie to wszystko przywrócić? 

5. Jak poprawić bez ingerencji w system zasięg internetu na danych komórkowych? Mam porównanie do poprzedniego telefonu i w domu mogłem spokojnie korzystać z danych a w tej chwili to niemożliwe 

6. Problem który się przewija pod wieloma tematami mianowicie znikajace powiadomienia na pasku. Wyczytałem, że w mojej wersji nie ma na to rady ewentualnie jakieś aplikacje z Google play. Czy to prawda? 

Wiem, że dla większości z was pytania są śmieszne ale jestem totalnym laikiem, nie mam pojęcia jak się wgrywa inne wersje oprogramowania, ingeruje w system itp i prawdę mówiąc nie chce tego robić bo na pewno coś zepsuje. Pozdrawiam 

Screenshot_2019-07-20-22-31-31-558_com.miui.home.png

Opublikowano

Do 3: tak jest specjalnie, po to, żeby Ci się ekran nie wypalił w tym jednym tylko miejscu.

Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...