magiczny Opublikowano 19 Lipca 2019 Opublikowano 19 Lipca 2019 Witam, Od pewnego czasu mam problem z aparatem, przy uruchomieniu aplikacji aparatu jest rozmyty obraz przez około 10 sekund, czasami więcej aż telefon złapie fokus. Dzieje się to w każdej aplikacji korzystającej z aparatu, snapchat, instagram itp. Próbowałem czyścić pliki podręczne w aplikacje - aparat, lecz nic to nie dało. Może ktoś z was będzie miał pomysł jak można rozwiązać problem. Pozdrawiam 1
PaolloKK Opublikowano 9 Października 2019 Opublikowano 9 Października 2019 Przepraszam za odkop, ale mam to samo. Po wielu testach okazało się, że jeżeli "popatrze" telefonem w górę to zaczyna od razu działać fokus. Wygląda jakby się coś blokowało i dopiero po skierowaniu aparatu do gory lapie ostrość... Czy to jakaś wada mechaniczna?
doktor Opublikowano 12 Października 2019 Opublikowano 12 Października 2019 nie spadly wam telefony ? moze optyka dostała
hemi003 Opublikowano 8 Lutego 2020 Opublikowano 8 Lutego 2020 Mam dokładnie to samo, z dnia na dzień to się zmieniło (z ostrzenia w milisekundę do ostrzenia w kilka sekund <nawet 10>)
Rekomendowane odpowiedzi