motaba74 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 WitamWczoraj do mnie przyszła nówka Mi9 tka.Poszłem sprawdzić czy wszystko ok z płatnością,Ing karta aktywnaSkrót nfc świecił się, ale nie szło go wyłączyć, chciałem zapłacić ale nie szło, po kilku próbach w ustawieniach, jednak załapało, przeszła płatność, ale dzisiaj zauważyłem, że nie mam skrótu Nfc,nie ma go w belce ani edycji, zmieniłem motyw, restet telefonu, nic nie pomaga nie ma dalej skrótu,Jakieś pomysły Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
bioly87 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Na Globalu Stable i EEA jak na razie nie ma skrótu w następnej aktualizacji powinien być 1
motaba74 Opublikowano 18 Lipca 2019 Autor Opublikowano 18 Lipca 2019 Aaaa, a ja miałem na początku, i dlatego nie chciały przejść płatności, jak zaskoczyły to może dlatego znikł,To dziwne że nie ma skrótu.Moje pytanko czy opłaca się przechodzić na miui pokska/Eu, odblokować bootloader,Przeszedłem z mi6, to musiałem z rootowac, żeby mi gcam działa, a tu nie trzeba,jedynie co mi brakuje to YouTube vancedWysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
simcold Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Zawsze opłaca się rootowac i wgrać wszystko inne niż też szit co dają. Też przesiadłem się z mi6Xiaomi Mi 9 xiaomi.eu
orte Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Na Globalu Stable i EEA jak na razie nie ma skrótu w następnej aktualizacji powinien byćJak nie ma jak jest?Ja przynajmniej mam na górnej belce od ostatniej aktualizacji.Soft 10.2.27.0 Wysłane z mojego MI 9 przy użyciu Tapatalka
bioly87 Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Soft 10.2.27.0 został wycofany i już nie da się zaktualizować do tej wersji
mrosi Opublikowano 18 Lipca 2019 Opublikowano 18 Lipca 2019 Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: mało wartościowa treść / pytanie już było omawiane na forum.
Rekomendowane odpowiedzi