Skocz do zawartości

Pytanie

Opublikowano

Witam

posiadam emke od paru dobrych dni i mam problem polegający na tym że podczas jazdy w różnych momentach włącza mi się sam tempomat, czasami po sekundzie czasami po 30 sekundach a czasami po dłuższym czasie. Cruise control mam wyłączone (załączałem i wyłączałem) restart hulajnogi robiłem, baterie odłączałem.

Teraz zakupiłem drugą hulajnogę i ona śmiaga bez problemów, W tej pierwszej jest to uciążliwe gdy jadę i nagle sama przyśpiesza nie wiadomo z jakiego powodu.

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano
Witam
posiadam emke od paru dobrych dni i mam problem polegający na tym że podczas jazdy w różnych momentach włącza mi się sam tempomat, czasami po sekundzie czasami po 30 sekundach a czasami po dłuższym czasie. Cruise control mam wyłączone (załączałem i wyłączałem) restart hulajnogi robiłem, baterie odłączałem.
Teraz zakupiłem drugą hulajnogę i ona śmiaga bez problemów, W tej pierwszej jest to uciążliwe gdy jadę i nagle sama przyśpiesza nie wiadomo z jakiego powodu.

Pierwsze słyszę (czytam).
Kilka pytań... może coś wymyślimy

Czy hulajnoga daje sygnał dźwiękowy o włączeniu tempomatu ?
Czy manetka gazu nie chodzi jakoś dziwnie ?
Zmieniałeś oprogramowanie w hulajnodze ?

Sprawdź proszę wersje FW i zdradź...
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.m365downgrade
  • 0
Opublikowano

Czy hulajnoga daje sygnał dźwiękowy o włączeniu tempomatu ?  NIE
Czy manetka gazu nie chodzi jakoś dziwnie ? NIE
Zmieniałeś oprogramowanie w hulajnodze ?  NIE

W załączniku foto z wersją.

m365.png

• 0
Opublikowano

Hmmmm... jakby uszkodzony kontroler.

- nie ma na screenie wersji kontrolera (DRV)
- bateria ma 12 pakietów (oryginalna 10)
- odczyt napięcia pakietów baterii jest z kosmosu (nie istniejący 11 pakiet 61V)

Jeden z użytkowników m365 odkrył, że dostał hulajnogę w której skropliła się woda i kontroler skorodował. Teraz hulajnoga sama mu się włącza i wyłącza kiedy ma ochotę.

• 0
Opublikowano

Teraz się dopatrzyłem.
Jeden z dwóch termistorow wykazuje 122 stopnie !?!?

• 0
Opublikowano
32 minuty temu, bobo123 napisał:

jak można kupić hulajnogę nową ze sklepu żeby było 12 pakietów ? :) i była to zwykła emka 

Ja swoją kupiłem dokładnie w czwartek również ma jakieś problemy, i tak samo pokazuje 12 pakietów