lukaschels Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Witam, W Redmi 1s mojej żony czesto skacze lub gubi zasięg. Pracuje na Aero 2 i w sieci plus. Co ciekawe zazwyczaj sygnał jest na przemienny, jak plus ma silny to aero słabiutki, jak aero silny to plus słaby. A wszystko w obrębie jednego mieszkania. U mnie w Red Rice w orange zasieg był zawsze średni ale stabilny. Jakieś propozycje?
tosshi2 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Wyciagnij karte aero2 i zobacz czy na jednej karcie bedzie skakal.
DLUGI Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Zmień operatora miałem to samo w Plusie zmieniłem operatora i problem momentalnie znikł co prawda mam tylko jedną kartę ale jednak ta zmiana pomogła zasięg bardzo stabilny jakość rozmów o niebo lepsza jak w Plusie.
tosshi2 Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 Ja mam w plusie i tego nie mam. Zasieg jest stabilny.
DLUGI Posted January 28, 2015 Posted January 28, 2015 No może ty masz akurat szczęście że wszystko ci działa w Plusie ja i kilku moich znajomych miało identyczny problem wymiana kart zmiana oprogramowania i telefonów nic nie dawała dopiero zmiana operatora i wszystko wróciło do normy. Zasięg skakał ja porąbany nawet mając full zasięg nie szło się dodzwonić ewidentnie Plus w mojej miejscowości a nie mieszkam na odludziu ma wielkie problemy ze swoimi usługami.
lukaschels Posted February 14, 2015 Author Posted February 14, 2015 Zmiana karty na Nju poprawiła sprawę, zasięg jest lepszy. Do zamknięcia Wysłane z mojego Redmi 2 przy użyciu Tapatalka
m.drozd.88 Posted February 21, 2015 Posted February 21, 2015 Masz włączone 3g? Tak mam włączone 3g na 2g jest stabilny
Recommended Posts