Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dzień dobry, 

Od jakiegoś czasu maj/czerwiec?  Samoczynnie ściąga mi się plik systemowy menedżer pulpitu launcher w formie. Apk lub pdf.  Niczego takiego sam nie sciagam.  Kilka razy usunąłem i tak non stop co jakiś czas.  Wczoraj nagle podczas słuchania muzyki z yt zamroził się wyświetlacz.  Fakt,  że naciskałem kilka razy przycisk główny ale tylko on i nagle tak jakby ktoś przejął fona,  zaczęło załączać się bluetooth,  dane sieciowe,  tryb samolotowy,  panel sterowania,  Samoczynnie aparat zrobił zdjęcie... Kilka razy resetowalem,  wyłączyłem,  kartę wyciągnąłem.  Nic...  Tak jakby albo ktoś przejął fona,  albo jakiś konflikt aktualizacji,  nakładki? Dopiero jakimś cudem przeklikałem panel sterowania usuwanie plikow instalacyjnych i tam cztery takie same pliki systemowy menedzer pulpitu jak tylko usunąłem wszystko zaczęło działać.  Choć znowu widze w pobranych jaki automatyczny launvher którego nie ściągam.  Czy to wirus?  Jak się pozbyć tego? Edit: antywirus nie wykrył nic. 

Edytowane przez TomaszN
Opublikowano

Temat zostaje przeniesiony do kosza. Powód: dział Bugi służy do zgłaszania problemów z MIUI Polska/EU. Problemy z ROMami globalnymi, zgłaszamy na forum globalnym.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...