Amaral Opublikowano 27 Stycznia 2015 Opublikowano 27 Stycznia 2015 Witam, Mam do sprzedania MI3 16GB Wcdma w kolorze dark grey. Jestem pierwszym i jednym właścicielem. Sprzęt posiadam od sierpnia. Wgrany najnowszy MIUI Polska v6. Wyświetlacz jak i szkło aparatu bez rys. Naprawdę zadbany. Wysyłam pełen komplet w oryginalnym pudełku a do tego dodatkowo: -etui silikonowe czerwone (założone wygląda na brązowe) -sztywne plecki w kolorze szarym -mikey -dodatkowe kilka sztuk folii na wyświetlacz. Sprzęt nigdy nie naprawiany. Śmiga cały czas. Sprzedaję bo chcę kupić phablet. W razie pytań proszę o kontakt na pw. Cena: 900,- Wysłane z mojego MI 3W
Numb Opublikowano 29 Stycznia 2015 Opublikowano 29 Stycznia 2015 Twój wątek nie spełnia zasad wzoru, który obowiązuje w dziale giełda.Masz 48h na poprawienie treści / tematu, w przeciwnym wypadku wątek zostanie usunięty.
Elderbary Opublikowano 12 Lutego 2015 Opublikowano 12 Lutego 2015 Wątek został uznany za nieaktualny - z powodu informacji w treści lub z powodu braku aktualizacji przez 14 dni. Jeśli jesteś autorem wątku i chciałbyś go przywrócić - napisz do moderatora.
Rekomendowane odpowiedzi