Skocz do zawartości
  • 0

Nowa m365 na nic nie reaguje

Pytanie

Opublikowano

Witam.

Właśnie zakupiłem i przywiózłem nowiutka m365. Wziolem się za montaż wg instrukcji, skręciłem 4 sruby, klikam przycisk i hulajnoga kompletnie nie reaguje. Po podłączeniu do ładowania cały czas świeci na zielono próbuje ja włączyć i nic, zero reakcji. Jest jakaś szansa że coś zrobiłem źle? Czy hulajnoga jest do wymiany? Dodam że wykrecilem śruby i próbowałem włączyć bez nich (wkrecajac unikalem kabla wewnątrz) i nadal nic. Kompletne zero reakcji. 

Jest jakiś sposób? 

Pozdrawiam 

13 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0
Opublikowano

Jeżeli podłączyłeś ładowarkę i dioda na ładowarce zmieniła kolor (wybacz nie pamietam zielony na czerwony czy na odwrót), a ładowanie trwało z godzinkę i nic się nie dzieje to... masz gwarancje więc ja zwróć (nie kombinuj)

Po podłączeniu do ładowania cały czas świeci na zielono próbuje ja włączyć i nic, zero reakcji.

Już sobie przypomniałem...
jeżeli zasilacz po podłączeniu świeci na zielono to znaczy, że bateria się nie ładuje.
Nadal twierdzę - gwarancja.
  • 0
Opublikowano

Dzięki bardzo za odpowiedź. Hulajnoga już 4ta godzinę się ładuje i nadal zielona ładowarka i brak reakcji na klik - gwarancja/wymiana. Dzięki za pomoc 

• 0
Opublikowano

Oddałeś na reklamacje?  Ja kupilem wczoraj w RTV euro i nie reaguje na ładowarkę,  hulajnoga rozładowania a bateri nie laduje pali sie na ladowarcd zielona lampka

• 0
Opublikowano

Może to ta sama ;-)
Jeżeli po godzinie ładowania jest martwa, oddaj na gwarancji.
Poza tym hulajnoga powinna być naładowana tak do połowy (dla zdrowia baterii).
Spróbuj ponegocjować żeby Ci wymienili od ręki.
No i ja bym sprawdził od razu na miejscu.

przypominam, że dziś niedziela handlowa.

• 0
Opublikowano

Miala 65% bateri to jeździłem ile moglem zostalo 2% podłączyłem i nie laduje wogole więc tak naprawde nie bylo co sprawdzac,  kto by pomyslal zeby w sklepie sprawdzić czy port ładowarki dziala,  myslisz ze jest szansa ze wymienia od reki?  Skoro juz zrobilem nia z 15km? Szczerze watpie,  o 10 startuje do sklepu

• 0
Opublikowano

To trochę inna sytuacja...
Jeśli masz miernik sprawdź czy i ile daje ładowarka, powinna 41-42V
No i może być trywialna sprawa... rozłączony wewnątrz wtyczka (zew. złącze - bateria).
Nie namawiam oczywiście do dłubania.

• 0
Opublikowano

Miernika niemam,  wlasnie myslalem czy zdjac pokrywę bateri,  ale wole nie dłubać zeby potem nie mowili ze ingerowalem . Nie usmiecha mi sie nowego sprzetu oddawać juz na reklamacje i byc pewnie z 2 tyg bez niego

• 0
Opublikowano

Nadal nie namawiam ;-)
Nie wiem jak polscy dystrybutorzy... jak nie ma na zew. plomby... bym delikatnie zajrzał.
Tylko jak już Cię najdzie to nie szarp się ze śrubami, odkręcając je delikatnie.

Myśle o problemie z tym złączem
7d82838abc702ef9fac1638d51c1ad28.jpg

• 0
Opublikowano
Wymiana na nowa,  sprawdzona w sklepie laduje także temat pieknie zalatwiony

Fajnie. Mam wrażenie, że sprzedawcy w Polsce normalnieją.
Czyli klient nie jest traktowany jak wróg.
  • 0
Opublikowano

Aż sam sie zdziwiłem,  facet pyta mnie gdzie karton,  mowie ze w domu bo i tak reklamacje zrobia on sie usmiechnol i mowi ze mam isc po karton to wymieni na nowa.  Stwierdzil ze max 2 dni po zakupie wymieniają gdybym byl pozniej niema szans:) Pozytywnie mnie zaskoczyl

• 0
Opublikowano (edytowane)

Witam. Ja mam inny problem. Hulajnog przestała się włączać po jakimś czasie. Odkrecilem obudowę baterii i gdy ja próbuje włączyć na płycie glownej zapala się czerwona dioda D14 A druga miga na zielono D22. Pomocy co to może oznaczac

Edytowane przez Marecki1987