zientas Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, może nie wszystko będzie dotyczyć wszystkich, bo mi3 i mi4 nie mają karty sd, ale inni mają więc: 1. jak zrobić aby, zapisywać na karcie pamięci? 2. Dla czego nie można wybrać dzwonka zapisanego na karcie, mój telefon nie widzi dzwonków (mp3, ogg ) na karcie. może inni mają inne pytania
0 igoor1983 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 1. Gdzieś już o tym pisałem sam parę godzin do tego dochodzilem - KK ma ograniczenia ze aplikacje mogą zapisywac rzeczy tylko w folderach do tego przeznaczonych (o ile oczywiście o to Ci chodzi) - ściągnij se foldermount tylko nie taki ze sklepu ale z Torrentow pełna wersje i on jak się uruchomi to powie ze Twój Android nie pozwala zapisywac rzeczy gdzie się chce i zapyta się ciebie czy ma to naprawić, dajesz tak restartu się system i juz jest ok Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
0 Numb Opublikowano 19 Stycznia 2015 Opublikowano 19 Stycznia 2015 Witam, może nie wszystko będzie dotyczyć wszystkich, bo mi3 i mi4 nie mają karty sd, ale inni mają więc: 1. jak zrobić aby, zapisywać na karcie pamięci? 2. Dla czego nie można wybrać dzwonka zapisanego na karcie, mój telefon nie widzi dzwonków (mp3, ogg ) na karcie. może inni mają inne pytania 2. Nie widzi dzwonków, których nie widzi apka Muzyka, musisz pozmieniać jej ustawienia. 1
Pytanie
zientas
Witam,
może nie wszystko będzie dotyczyć wszystkich, bo mi3 i mi4 nie mają karty sd, ale inni mają więc:
1. jak zrobić aby, zapisywać na karcie pamięci?
2. Dla czego nie można wybrać dzwonka zapisanego na karcie, mój telefon nie widzi dzwonków (mp3, ogg ) na karcie.
może inni mają inne pytania
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi