MLynx25 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Witam, od jakiegoś czasu 4 dni zauważyłem że opaska nie reaguje na połączenia telefon dzwoni ona nie wibruje. Chodź w opcjach jest ustawiona. Przy budzeniu działa prawidłowo. Nie wiem co się zadziało czy ktoś miał podobnie? wie co może się stało? Aha i jeszcze jedno w ostatniej aktualizacji Miui 5,1,16 jest informacja o aktualizacji opaski do 1.2.631 u mnie wersja firmware to 1.0.4.3 zaś wersja aplikacji 1.1.312 tego też nie rozumiem, czy aplikacja mi opaska nie zaktualizowała sie? Za wszelkie informacje i podpowiedzi będę wdzięczny. Pozdrawiam Marcin
szakal88 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Opublikowano 18 Stycznia 2015 W którymś wcześniejszym romie, Xiaomi zmieniło nazwę i lokalizację pliku aplikacji MiOpaska i trzeba było ręcznie odinstalować starą i jeszcze raz zainstalować albo cały rom, albo samą aplikację. Po tym już sama się nadpisuje podczas nowych aktualizacji. Najlepiej odinstaluj apkę, wyciągniją sobie nową wersję z najnowszego romu i wgraj ręcznie. 1
MLynx25 Opublikowano 18 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2015 Kurcze wielkie dzięki kolego !! Pomogło Zrobiłem tak jak napisałeś i mam aktualną wersję i teraz już wibruje mi przy połączeniach Jeszcze raz wielkie dzięki. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi