Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile może być wart teraz Używany Mi3  black 16 GB, zakupiony w połowie września na ibuygou.com , mam oryginalne opakowanie , instrukcje itp , karty gwarancyjnej nie mam więc nie wiem jak z tą gwarancją teraz jest.Telefon w 100% sprawny , hula na MIUI v6 5.1.9.Stan wizualny bardzo dobry , mikro ryski widać z tyłu tylko jak sie dobrze pod światło ustawi i gały wytrzeszczy , a tak to gładki jak d*pa niemowlaka.Z przodu hartowane szkło naklejone zaraz po odpakowaniu , telefon będę sprzedawał bo poporostu potrzebuje pieniędzy.

Opublikowano

Nówka z chin kosztuje teraz 1,100-1150zł zalezy czy dhl czy direct eu. Myślę że 850 zł  to rozsądna cena.Jestem z okolic Łodzi jakby co.

Opublikowano

Będzie ciężko tyle dostać, a powód jest jeden: gwarancja. Jeżeli znajdziesz jakiegoś klienta z Łodzi, który przyjedzie i obejrzy to może uda się go skusić. Ale nie licz na to, że będzie wielu chętnych żeby kupić na odległość półroczny telefon bez gwarancji. Przejdź się do salonów GSM i popytaj ile Ci mogą zaoferować. Nic nie tracisz, a jak dobrze zagadasz z gościem to może Ci się uda wytargować atrakcyjną cenę (tylko nie mów mu z góry że chcesz za niego 850 zł, bo Cię okantuje)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...