Majin Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Do tej pory korzystalem z samsungow, tam opcja wideo rozmowy jest standardowo wbudowana w dialer. Wiem ze w xiaomi nie ma możliwości wykonywania takich połączeń ale zdziwil mnie fakt ze wczoraj mój pracodawca zadzwonił do mnie z swojego SGS5 i normalnie nawiązał ze mną videorozmowe. Do tej pory myślałem ze to ograniczenia sprzętowe ale jak można w jedna stronę... Na czym polega problem? Czy mogę liczyć ze w którejś z aktualizacji dodadza ta funkcje? Czy może ona juz jest a ja po prostu nie potrafię z niej skorzystać.
igoor1983 Opublikowano 10 Stycznia 2015 Opublikowano 10 Stycznia 2015 A może zadzwonił przez Viper lub skype:) ok jutro sprawdzę bo teściowa ma s3 to zadzwonie na mój note lte. Jak da rady gadać to znaczy ze to tylko ograniczenie programowe Wysłane z mojego HM NOTE 1LTEW przy użyciu Tapatalka
Majin Opublikowano 11 Stycznia 2015 Autor Opublikowano 11 Stycznia 2015 Nie mam wgranego ani jednego programu do videorozmow wiec to niemożliwe;)
darer Opublikowano 28 Stycznia 2015 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Ja dzwoniłem do siebie z dg550 i nie ma sygnału przychodzacego na redmi note LTE na inne fony działa z dg550 .
Rekomendowane odpowiedzi