zientas Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Witam Jak to zazwyczaj bywa jeśli się dwie chmury spotkają to pioruny i gradobicie murowane, tak jest i w tym przypadku. do tej pory miałem 2 konta google (jedno prywatne drugie służbowe, na służbowym tylko poczta i kalendarz, na prywatnym kontakty poczta, kalendarz i inne) chciałem dodać jeszcze konto xiaomi na którym miałem też zapisane kontakty. po dodaniu kontakty się zduplikowały. jak Wy to ogarniacie? gzie zapisujecie nowe kontakty w przypadku posiadania kont na googlu i xiaomi? Jak Wy to organizujecie? zientas
0 acy Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 w kontaktach wybralem "kontakty do wyswietlenia" i wskazalem konto na google(to niebieskie)
0 kendi Opublikowano 1 Stycznia 2015 Opublikowano 1 Stycznia 2015 Ja również mam tak samo, wole trzymać kontakty na gmailu. W razie zmiany telefonu nie trzeba o tym myśleć, tylko odfajkowac w synchronizacji.
Pytanie
zientas
Witam
Jak to zazwyczaj bywa jeśli się dwie chmury spotkają to pioruny i gradobicie murowane, tak jest i w tym przypadku.
do tej pory miałem
2 konta google (jedno prywatne drugie służbowe, na służbowym tylko poczta i kalendarz, na prywatnym kontakty poczta, kalendarz i inne)
chciałem dodać jeszcze konto xiaomi na którym miałem też zapisane kontakty.
po dodaniu kontakty się zduplikowały.
jak Wy to ogarniacie? gzie zapisujecie nowe kontakty w przypadku posiadania kont na googlu i xiaomi?
Jak Wy to organizujecie?
zientas
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi