DzieckoBezZycia Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Witam! Zapewne temat bez sensu, ale chcę się upewnić przy aktualizacji: 1.Pobieram Rom miuipolska z downloadu miui 6(nie musze po kolei, tzn. Jak mam z 12 to mogę 26. Mam note jakjedna karta SD to dior. Zamieniam nazwę na update. 2.Robie backup w recovery 3. Aktualizuje przez aplikacje Aktualizacja 4.Telefon się uruchomi. Dobrze? Jak że stanem naładowania baterii? Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Masz aktualnie v6 i chcesz zaktualizować? Jeśli tak to jak opisałeś, ja backupu nie robiłem. I musisz mieć ROM w pamięci wewnętrznej Link to comment Share on other sites More sharing options...
DzieckoBezZycia Posted December 31, 2014 Author Share Posted December 31, 2014 (edited) A nie stracę danych na telefonie? Jak jest jedną karta SIM to jest to note lte i potrzebuje romu dior? Wewnetrznej to znaczy NIE na karcie sd? Edited December 31, 2014 by DzieckoBezZycia Link to comment Share on other sites More sharing options...
m4ci3k_sz Posted December 31, 2014 Share Posted December 31, 2014 Aktualizując v6 nie tracisz danych, tak LTE ma nazwę kodową dior i tak, nie na karcie SD a w pamięci telefonu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts